Bouwteam

Een goede samenwerking

Om een project tot een goed einde te brengen, werken we met een strakke planning. Zo weet het samengestelde bouwteam wie waarvoor op welk moment verantwoordelijk is. Heimo houdt toezicht, zodat afspraken worden nageleefd zonder dat het u moeite kost. 

Partner

Dupac

Alle onderdelen van onze houtskeletbouwprojecten worden geproduceerd door Dupac. Zij ontwikkelen maatwerk onderdelen vanuit de productietekeningen en leveren op afroep volgens onze planning. Het geautomatiseerde productieproces zorgt voor een secure en hoge productiesnelheid, die bijdraagt aan de nauwkeurige bouwmethode. Door onze samenwerking en de ontwikkeling van het productieproces van Dupac, werken we met de beste houtskeletbouwonderdelen. 

Eigen inbreng

Afhankelijk van de werkzaamheden, stellen we een bouwteam samen. U mag zelf de bedrijven van uw voorkeur aanbrengen en kan daarnaast rekenen op de bedrijven waar wij een jarenlange samenwerking mee hebben. Of het nu gaat om chape, gyproc, dak- en grondwerken, gevelmetsel- en gevelpleisterwerk of andere zaken die moeten gebeuren, we hebben er altijd een betrouwbare partner voor. Het samengestelde bouwteam blijft onder toezicht van Heimo. We houden 1-op-1 contact, jagen de planning na, houden u op de hoogte en blijven zo kort op de bal.

Heimo

Vrijblijvend uw wensen en behoeften bespreken? Leuk om kennis te maken!

Afspraak maken