Werkwijze

Onze multidisciplinaire aanpak

We laten u graag kennismaken met onze passie voor houtskeletbouw. Wanneer uw plannen al getekend zijn, maar ook wanneer u juist begint te spelen met het idee te gaan bouwen. Graag stellen wij ons aan u voor.

Stap 1

Kennismaking en plannen maken

Bij het inschakelen van Heimo kunt u rekenen op één persoonlijk aanspreekpunt, want 1-op-1 contact en korte lijntjes vinden wij belangrijk. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. We stemmen af welke taken Heimo op zich neemt, wat we uitbesteden aan welke partners en wat u zelf wenst te doen. Om ervoor te zorgen dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt, brengen wij alles samen in één planning en bewaken deze inclusief de afspraken met de door u ingeschakelde partners. Samen bespreken we hoe we uw project tot een topproject kunnen maken.

Stap 2

Dit is hoe de productie eruitziet

Uw nieuwe thuis is ontworpen. De plannen worden omgezet naar productietekeningen op basis waarvan maatwerk prefab elementen worden geproduceerd. Het produceren van de houtskeletbouw elementen vertrouwen we toe aan onze partner Dupac. Onze jarenlange samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de onderdelen exact worden geproduceerd naar de hoge standaard van Heimo. Bij de productie van de elementen wordt al rekening gehouden met verschillende aspecten zoals buitenschrijnwerk en technieken. Een belangrijk aspect om de bouwtijd kort te houden en zo optimaal mogelijk te benutten. 

Lees meer
Stap 3

De zetting van uw project

Onze werkwijze is veilig en efficiënt. Standaard plaatsen we onze eigen stelling rondom ieder project én zetten we onze bouwkraan op het terrein. Daarnaast sturen we erg fel op de strakke planning en zorgen we dat alle betrokkenen van het bouwteam de overeengekomen afspraken netjes nakomen. Zo ook de just-in-time levering van Dupac. Zij leveren de elementen op de werf wanneer ze nodig zijn, zodat we niet misgrijpen en producten niet onnodig lang buiten liggen. Alles onder de bezielende leiding van Heimo, altijd aanwezig op de bouw.

 

Stap 4

Afwerking naar wens

Standaard leveren we uw project wind- en waterdicht op. De verdere mate van afwerking bepalen we samen. Denk daarbij aan gipskarton, chape, dakwerken, gevelmetselwerk en meer. Modern, Scandinavisch, klassiek: houtskeletbouw kan alles bieden wat je wil. We doen veel, maar zeker geen ‘sleutel op de deur’. 

Stap 5

De oplevering van uw huis

Het moment dat wij klaar zijn, is het moment dat het huis woonklaar gemaakt kan worden. Vloeren, het plaatsen van de badkamer en keuken, tegelwerk en meer. Uiteindelijk natuurlijk inrichten en verhuizen, om te gaan genieten van uw nieuwe huis. Houtskeletbouw biedt veel comfort en een rustig, stil en neutraal binnenklimaat. Het is een hele andere manier van wonen die vooraf moeilijk in te beelden is. Hoe is uw woonervaring? We houden graag contact met u.

Heimo

Vrijblijvend uw wensen en behoeften bespreken? Leuk om kennis te maken!

Afspraak maken