La Clé Des Champs

Vakantiewoning

La Clé Des Champs is een ruime en luxe vakantiewoning voor 15 personen geworden. Naar volle tevredenheid van de buurtbewoners is het oude pand in ere hersteld, maar wel met het comfort en alle voordelen van houtskeletbouw.

Oppervlakte 286.5 m²
Duur bouw 4 maanden
Locatie Lierneux [Ardennen]

De uitdaging

Het oude gebouw stamt met ruim 200 jaar oud nog van voor de oorlog. Het grote pand is op ouderwetse bouwwijze nog gebouwd op de rotsen. Slechts één derde van het pand werd bewoond en de rest waren stallen. De uitdaging was om hier een modern en luxueuze vakantiewoning van te maken, waarbij de oude elementen van het pand behouden bleven.

De oplossing

De eeuwenoude bouwstijl is gecombineerd met het bouwen van de toekomst. Hierbij is ervoor gekozen om de authentieke uitstraling te behouden door de structuur van het pand, met de enorm dikke muren, te laten staan. De ecologische skeletbouw is ín de oude woning geplaatst, waardoor er een hedendaags en optimaal wooncomfort is gecreëerd. De vakantiewoning gaat op het oog nog volledig op in het landschap, maar eenmaal binnen ontbreekt het de huurders aan niets en kunnen zij het unieke comfort van houtskeletbouw ervaren.

Werkwijze

Onze multidisciplinaire
aanpak

Houtskeletbouw is klaar voor de toekomst, maar er is meer nodig om uw woning tot een comfortabel thuis te maken. We werken samen met betrouwbare partners die stuk voor stuk hun bijdrage doen aan uw duurzame project. Snel, kwalitatief en bijna CO2-neutraal.

Meer over onze werkwijze

Andere projecten

Heimo

Vrijblijvend uw wensen en behoeften bespreken? Leuk om kennis te maken!

Afspraak maken